ik ben

Noelle

Lees hier meer over mij & Little Liv

Waarom zouden we moeilijk doen als het samen kan? – Loesje

Het onderwerp zelfontwikkeling lijkt hedendaags steeds meer op de voorgrond te treden. Mensen worden zich steeds bewuster van verschillende levensstijlen en staan ervoor open om zich te laten adviseren, ondersteunen of begeleiden. Anderzijds zijn er mensen die vol motivatie hun expertise blijven uitbreiden door zich te verdiepen in de verschillende leerstof rondom bijvoorbeeld lichamelijke en geestelijke gezondheid. Er lijkt meer ruimte te zijn voor elkaar; om naar elkaar te luisteren, elkaar om hulp te vragen, samen te werken en elkaar te inspireren. 

Laten we deze mooie ontwikkeling bij kinderen niet vergeten! 

Teach them that the magic is inside them!


Laat kinderen vrij om eigen keuzes te maken, om een eigen mening te vormen en laten we ze de mogelijkheid geven om deze te kunnen verwoorden. Laat de kinderen vrij om zichzelf te kunnen zijn; met alle kwaliteiten en valkuilen die bij hun horen. 

Leer ze om jong te durven en mogen zijn! Later komt al snel en er is nu al zoveel moois te leren. Laat ‘jonkies’ een stem hebben. Luister naar wat ze je vertellen, kijk naar wat ze je laten zien en ervaar wat ze je laten voelen. Leer van elkaar; jong en oud, oud en jong!

Onbevangen in het leven staan. Vrij van een oordeel, zonder een partij te kiezen.

Little Liv
Vrij Jong Onbevangen

27 jaar en afgestudeerd Pedagoog. Ik zit vol met passie voor het theater, de sport Crossfit en mijn paard Rosita. Ik hou ervan om bezig te zijn met zelfontwikkeling, reis graag naar verschillende plekken op de wereld en ben heel leergierig. 

Verder klets en lach ik graag wat af met mijn naasten. Mijn motto? 
‘’Je kan het leven ook met een lachend gezicht serieus nemen’’.

Wild spirit, soft heart, sweet soul

Ik ben Noëlle!